JÖVŐBARÁT SZTÁRGÁLA - Minden másképp van

jovobarat plakat thAz idén száz éves Játékszín és a tíz éves Jövőbarát Alapítvány közösen ünnepel művészbarátaival és erkölcsi támogatóival. Az est különlegessége, hogy a fellépő művészek így együtt még sosem szerepeltek egy színpadon, azonban mindannyian kiállnak a Jövőbarát Alapítvány céljai mellett.

Az egyedülálló sztárgálán minden fellépő művész olyan oldaláról fog bemutatkozni, ami nem feltétlenül ismert a nagyközönség előtt. Az alkalmi zenei formációk és meglepetésvendégek mellett egy közös dalra is készülnek az alapítvány fiataljai, melyben néhány sztár is részt vesz, valamint a Momentán Társulat közreműködésével megidézik a Jövőbarátok elmúlt tíz évének fontos eseményeit.

A sztárgála teljes bevétele az alapítvány további sikeres működését segíti.
 
Fellép többek közt: Antal Timi, Baricz Gergő, Csonka András, Deutsch Anita, Éliás Gyula, Gubás Gabi, Homonnay Zsolt, Hrutka Róbert, Kálloy Molnár Péter, Kinizsi Ottó, Király L. Norbert, Lévay Viktória, a Momentán Társulat, Pindroch Csaba, Polyák Lilla, Szőke Szandra, Szölöskei Tímea, a Talamba Ütőegyüttes, Tarány Tamás, Vásáry André, Verebes Linda és még sokan mások.
 
Az est házigazdái: Barabás Évi és Németh Kristóf.
 
Rendező: Dicső Dániel
 

Deutsch Anita az RTL reggeli műsorában - 2013.05.06

A Sztárgáláról kb. 2:03-tól...

Klubrádió - műsorajánló 2013.05.10

Csonka András és Németh Kristóf az ATV Start+ műsorában - 2013.05.07

Publish modules to the "offcanvs" position.